РЕМОНТ НА ЖИЛИЩНИ ВХОДОВЕ

 • демонтаж на входна врата
  демонтаж на входна врата
 • Монтаж на алуминиева врата
  Монтаж на алуминиева врата
 • СПОКОЙСТВИЕ И ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ПРИ ВСЕКИ РЕМОНТ. ВЪТРЕШНОТО БОЯДИСВАНЕ НА ЖИЛИЩА НИКОГА НЕ Е БИЛО ПО-ЛЕСНО

  Ежедневието на всеки човек е изключително забързано. В днешно време ангажиментите до такава степен притискат човека, че той трудно успява да намери време за себе си, за приятелите и за семейството си.

 • И именно в такива ситуации, когато ви е най-напрегнато и единственото, от което имате нужда, е почивка, се явява нуждата от ремонт и освежаване на помещенията. Ремонтите са неизменно свързани с още повече отговорности, още повече нерви, стрес, време и усилия, вложени в работа.

 • Макар ремонтните дейности да са много по вид и различни, то почти всеки ремонт неизменно включва вътрешно боядисване на жилища и общи части от жилищни сгради. Вътрешното боядисване на жилища е тежка работа, отнемаща много време и усилия и човек често е поставен пред дилемата – дали да се заеме сам с вътрешното боядисване, или да заложи на експерти, които качествено да му помогнат.

  Един от най-често срещаните проблеми, които възникват при нуждата от вътрешно боядисване на общи части от жилищни сгради, е уговорката със съседите. Общите части като стълбища и коридори трябва също да бъдат поддържани, въпреки че за тяхната поддръжка се изисква съгласието на всички собственици, наематели и ползватели на дадената жилищна сграда. Затова дори тяхното почистване понякога автоматично създава проблеми.

 • Що се отнася до собствения ви апартамент или къща обаче, тяхното освежаване зависи изцяло от вашите решения. Мислейки за здравето си, много хора периодично предприемат вътрешно боядисване на жилищата си, но те знаят отлично, че за целта имат нужда от качествена помощ.

 • Качествената помощ в боядисването на жилища и общи части на жилищни сгради следва да бъде изпълнена от професионални екипи, гарантиращи ви спокойствие и отлични резултати. Защо ви е да губите от собственото си време, енергия и усилия и да се сблъсквате с редица проблеми, които биха могли да възникнат в процеса на ремонтните дейности, когато вашето ежедневие е достатъчно натоварено, а ние сме насреща, за да ви съдействаме. Вътрешното боядисване на жилища ще ви се стори като детска игра. Трябва само да ни се доверите. С грижа към клиентите и с уважение към вашето време ние ви очакваме!

 • ДЕЙНОСТИ ПО РЕМОНТ НА ЖИЛИЩНИ ВХОДОВЕ

Извършване на поправки по стълбището,стените и таваните

Шпакловка и измазване

Подмяна на осветителни тели

Скриване на кабели на интернет и телефонни оператори

Премахване на стари постни и варови бои

Шкурене и грундиране

Смяна на дограми на междуетажните пространства

Подмяна на входната врата с метална или пвц

Премахване на стари пощенски кутии

Поставяне на нови пощенски кутии

Лакиране на дървени парапети

Боядисване с блажна боя

Боядисване с латекс

Работим с наши материали

Извършваме безплатен предварителен оглед

 

БЕЗПЛАТЕН ПРЕДВАРИТЕЛЕН ОГЛЕД.

              Изграждане на стълбищно осветление 
                               с датчици за движение

 

Facebook